تماس : 08338394956 09380396016
ما را دنبال کنید :

چگونه به یک گیتاریست حرفه ای تبدیل شویم


چگونه به یک گیتاریست حرفه ای تبدیل شویم

چگونه به یک گیتاریست حرفه ای تبدیل شویم

06 فروردین 1402
2:23 PM

ساز گیتار به عنوان یکی از محبوب‌ترین سازهای دنیای امروز، مورد توجه بسیاری از علاقه مندان به حوزه موسیقی است. در مسیر آموزش گیتار، چالش‌های زیادی وجود دارد.

از مهم‌ترین این مشکلات می‌توان به بی انگیزه شدن یا عدم وجود منبع معتبر برای آموزش اشاره کرد. حال سوال اصلی این است که چطور از سد این مشکلات عبور کنیم و به یک گیتاریست حرفه‌ای تبدیل شویم؟

در این مقاله قرار است باهم راهکار تبدیل شدن به یک گیتاریست حرفه‌ای را بررسی کنیم. این مقاله چکیده‌ای از تجربه ما در آموزش هنرجویان در آموزشگاه موسیقی فردوس است که طی سال‌ها تجربه کسب کرده‌ایم. بنابراین با ما همراه باشید.

راه تبدیل شدن به یک گیتاریست حرفه ای

بر اساس تجربه ما هر هنرجو برای تبدیل شدن به یک گیتاریست حرفه‌ای باید ۶ اصل زیر را رعایت کند:

از مراجع معتبر آموزش ببینید

یکی از مهم‌ترین منابع آموزش گیتار، استفاده از محتوای بصری موجود در بستر اینترنت است. به طور مثال از ویدیو‌های یوتیوب می‌توانید استفاده کنید. البته فراموش نکنید که برخی از این ویدیوها به جز اتلاف وقت اثر دیگری ندارند پس حتما از انتخاب خود مطمئن شوید.

یکی دیگر از روش‌های انتخاب منبع معتبر، کمک گرفتن از آموزشگاه‌های آموزش موسیقی است. این آموزشگاه‌ها در سراسر ایران فعال هستند و می‌توانید با مراجعه حضوری یا کمک گرفتن از وبسایت آن‌ها از دوره‌های کارآمد استفاده کنید.

تمرین را فراموش نکنید

مهم‌ترین اصل در یادگیری موسیقی و نواختن ساز، تمرین مداوم است. سعی کنید با تهیه یک برنامه منظم و دقیق، نت‌های موسیقی را با ساز خود بنوازید.

تمرین منظم و مداوم به جرئت مهم‌ترین راز ماهر شدن در نواختن هر سازی است. شما نمی‌توانید تنها با آموزش دیدن نوازنده گیتار شوید و باید تمرین را دائما تکرار کنید.

در طول آموزش گیتار، شنونده خوبی باشید

شنیدن یکی از ابزارهایی است که به شما کمک می‌کند نحوه اجرای تکنیک‌های مختلف را توسط دیگران فرا بگیرید. مسلما هر شخص روش‌های خودش را برای پیاده کردن تکنیک‌های آوایی دارد. مسلما تنها راه آشنایی با این تکنیک‌ها شنیدن است.

تنوع طلب باشید اما به اندازه

یکی از مشکلاتی که هنرجویان در طول مسیر آموزش گیتار به آن بر می‌خورند، این است که بعد از آشنایی اولیه با هر سبک موسیقی و نواختن گیتار، می‌خواهند با بقیه سبک‌ها هم آشنا شوند.

این اتفاق اگر به صورت میانه باشد نه تنها مشکل ساز نیست که شما را موفق‌تر می‌کند. اما همانطور که گفتیم، حد میانه! تنوع طلبی بیش از حد باعث میشود بدون در نظر گرفتن مهارت شخصی در یک سبک موسیقی، از این شاخه به آن شاخه پرید. در نتیجه این اتفاق، سردرگمی زیادی را تجربه خواهید کرد. به تبع هرچه سردرگمی شما بیشتر شود تمایل به ادامه مسیر اموزش سخت‌تر خواهد بود.

مهم‌ترین آموزشی که شما از یک نوازنده گیتار باید بیاموزید، این است که چطور حد واسط این تنوع طلبی را رعایت کنید. مطمئنا آموزشگاه‌های موسیقی به شما این فرآیند را آموزش خواهند داد.

حواس پرتی حین نواختن گیتار ممنوع

بر اساس تجربه شخصی یکی از مهم‌ترین دلایلی که سبب می‌شود یه موسیقی دل‌نشین شود، اجرای دقیق نت‌ها و تکنیک‌های موسیقیایی مربوط به آن‌ها است.

اگر شما هم به موسیقی علاقه مند باشید و موسیقی‌های مختلف را در زمان‌های متفاوت شنیده باشید، به این تفاوت در اجرا واقف هستید. دلیل اصلی عدم اجرای صحیح نت‌های موسیقی و تکنیک‌ها، حتی با وجود اینکه تمام این موارد را بلد هستید، حواس پرتی شما است. منظور از حواس پرتی مشغله‌های ذهنی است که سبب بر هم ریختن تمرکز شما حین نواختن موسیقی می‌شود.

سعی کنید از موسیقی لذت ببرید

نکته‌ای که شاید از دید برخی کلیشه‌ای به نظر برسد، این است که لذت بردن از موسیقی و نواختن گیتار سبب بهبود کیفیت آن می‌شود.

این نکته را بر اساس تجربه و بازخورد هنرجویانی می‌گویم که برای هنر و گیتار خود ارزش قائل بودند و به آن عشق می‌ورزیدند. به قول معروف آنچه از دل برآید لاجرم بر دل نشیند. بنابراین از موسیقی خود لذت ببرید تا سایرین هم از آن لذت ببرند.

گام به گام با دانوش برای تبدیل شدن به یک گیتاریست حرفه‌ای

ما در آکادمی موسیقی دانوش با کمک گرفتن از اساتید ماهر و با تجربه، سعی کرده‌ایم بستری را برای تمام هنرجویان فراهم کنیم که بتوانند بهترین نتیجه را دریافت کنند.

عقیده قلبی ما این است که اگر علاقه و پشتکار هنرجویان در بستر صحیح قرار گیرد، موفقیت و درخشش در هنر قطعی خواهد بود؛ به همین خاطر تمام تلاشمان را در راستای گردآوری ماهرترین اساتید انجام داده‌ایم.